• The most sustainable promotional gift

  • Available quickly and customized

  • An eye-catcher for months

Plant klantgeschenken? Geef een fris en groen cadeau - Blooms out of the Box

Plant klantgeschenken? Geef een fris en groen cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau voor je relaties, dan wil je als bedrijf het liefst een uniek en origineel klantgeschenk geven. Bedrijven kiezen daarbij steeds vaker voor een duurzaam klantgeschenk, waarmee ze de impact op het milieu minimaliseren en de bewustwording vergroten. Een plant cadeau geven is dan een prima keuze, niet alleen omdat planten koolstofdioxide uit de lucht halen, maar ook omdat de ontvanger maandenlang plezier heeft van een letterlijk groen klantgeschenk. In dit blogartikel ontdek je de kracht van plant klantgeschenken en hoe ze een blijvende indruk kunnen maken op jouw klanten, medewerkers en partners.

Met een plant als klantgeschenk haal je de natuur naar binnen

Planten beschikken over de bijzondere gave dat ze een ruimte direct kunnen transformeren. Met een plant klantgeschenken breng je direct een stukje natuur in het huis of kantoor van je relatie, wat een positieve invloed heeft op de sfeer en het welzijn van mensen. Planten kunnen stress verminderen, de luchtkwaliteit verbeteren en zorgen voor een prettige werkomgeving. Of het nu gaat om een luchtzuiverende planten of feestelijke kerstboompjes in december, planten voegen leven en kleur toe aan elke omgeving. Door een plant als klantgeschenk te geven, geef je een groene verrassing mét gezondheidsvoordelen die de ontvanger zeker zal waarderen!

Een groen cadeau dat blijft groeien

In tegenstelling tot veel traditionele klantgeschenk die na verloop van tijd in een kast of in je buik verdwijnen, zijn planten klantgeschenken die blijven groeien. Een plant als klantgeschenk is veel meer dan een fysiek object. Het is een levendig en groen symbool van groei, leven en vitaliteit. Planten laten vaak onbewust een blijvende indruk achter.

Een plant cadeau is een duurzame keuze

In een tijd waarin we steeds kritischer kijken naar onze impact op het milieu, is het kiezen van een duurzaam klantgeschenk van groot belang. Steeds meer bedrijven realiseren zich dat hun keuzes impact hebben op het milieu en houden daar ook rekening mee wanneer ze op zoek zijn naar een geschikt klantgeschenk. Ze kiezen bewust voor duurzame klantgeschenk die een positieve boodschap uitdragen. Dit is een groeiende trend in de klantgeschenken-industrie. Maar wat maakt planten zo duurzaam? Planten nemen koolstofdioxide op uit de lucht, neutraliseren schadelijke stofjes en verhogen de luchtvochtigheid. Wanneer ze dan ook nog op duurzame wijze geteeld en verpakt worden, zoals bij Blooms out of the Box, dan zijn planten een op en top groene keuze als klantgeschenk.

Een groen klantgeschenk versterkt je merk

Het geven van groene klantgeschenken heeft een positieve impact op het imago van je bedrijf. Het toont aan dat het bedrijf duurzaamheid belangrijk vindt en dat het zich inzet voor een groenere toekomst. Steeds meer ontvangers kunnen de bewuste keuze voor een duurzaam klantgeschenk waarderen. Hierdoor zal de gever ook vaker geassocieerd worden met milieuvriendelijkheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Groene blijk van waardering

Plant klantgeschenken bieden een verfrissende en groene benadering van het tonen van waardering aan klanten, medewerkers en partners. Ze zijn niet alleen fijn om naar te kijken, maar bieden ook gezondheidsvoordelen en dragen bij aan een duurzame toekomst. Doordat ze blijven groeien, zijn planten een blijvende herinnering van de gever.

Bij Blooms out of the Box maken we groene klantgeschenken waarmee je maandenlang duurzaam in de spotlights staat. Wil je meer weten? Bekijk onze bestsellers met luchtzuiverende planten hier.

 

 

 

 

 

Back to blog