Zet jouw merk in de schijnwerpers

Weer een fles wijn, een tas of een luxe kerststol? Nee! Dit jaar ga je voor een origineel geschenk waarmee je je relaties echt verrast!

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk dat niet direct in een buik, tombola of kast verdwijnt? Dan zit je hier goed! Want met een BloomsBox met frisse planten zet je jouw merk duurzaam in de spotlights.

Laat mijn merk op de BloomsBox zien
  • LED-lighting

    Nee! Dit cadeau is én gezonder, en origineler! Bij ontvangst lijkt het een wijnkistje, maar in een handomdraai tover je de houten verzend-Box om tot pot voor de planten. Het voordeel hiervan? Geen verpakkingsafval!

  • Wooden Christmas decorations

    Klopt! Dankzij het slimme watergeefsysteem geven de planten zichzelf water. Ook jouw relaties zonder groene vingers genieten daardoor maandenlang van een BloomsBox met frisse planten.

  • Moyu notepads

    Jouw CO2-neutrale BloomsBox is gemaakt met hulp van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat voelt niet alleen goed om te krijgen, maar ook om te geven!

Voor welke BloomsBox ga jij? De BloomsBox is vekrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Of je nu je relatie in kerstsfeer wilt brengen, het kantoor wilt opfrissen met luchtzuiverende planten, of koffieplanten cadeau wilt geven als aanzet tot een vruchtbare samenwerking in 2024: met een BloomsBox zit je goed!

View our Branded BloomsBoxes
1 of 5