• The most sustainable promotional gift

  • Available quickly and customized

  • An eye-catcher for months

Top 5 cadeaus voor Secretaressedag 2024 - Blooms out of the Box

Top 5 cadeaus voor Secretaressedag 2024

Het is bijna zover: Secretaressedag 2024. Een dag om de onzichtbare helden achter de schermen te eren en waarderen. Maar laten we eerlijk zijn: elk jaar is het weer een zoektocht naar een leuk en origineel cadeautje waarmee je echt laat zien dat je jouw managementondersteuner waardeert, toch? Want wat geef je op secretaressedag? Elk jaar bloemen of bonbons is niet echt origineel… Gelukkig kan het ook anders. We geven je de top 5 meest unieke en milieuvriendelijk cadeau-ideeën voor Secretaressedag 2024!

1. Maak haar blij met een bloeiende start van het voorjaar!

Secretaressedag valt dit jaar op 18 april. Dat betekent dat het voorjaar in de lucht zit. Wat is er dan leuker om een cadeau te geven om het balkon of mee op te fleuren? Met een Blooms & Bees out of the Box geef je een bijenhotel in combinatie met prachtig paars bloeiende planten. Dankzij het watergeefsysteem heeft jouw secretaresse geen omkijken naar de zorg voor de planten: de planten geven zichzelf precies genoeg water om wekenlang te blijven bloeien en groeien. En door de boodschap (zoals ‘je bent een kanjer’) die in het bijenhotel gegraveerd is, weet jouw secretaresse dat je oprecht blij met haar bent!

2. Geef een stijlvol en duurzaam strandlaken van gerecyled plastic

Voor de secretaresse die van een dagje strand, zwembad of sauna houdt, zijn de strandlakens van SooBluu een perfect cadeau. Gemaakt van gerecyclede plastic flessen, zijn deze handdoeken niet alleen stijlvol en zacht, maar ze zijn ook een mooie manier om bij te dragen aan het verminderen van plastic afval.

3. Elke dag een schone lei met een uitwisbaar notitieboek

Vergeet papieren notitieblokken die na gebruik in de prullebak belanden. Met een uitwisbaar notitieboek kan je secretaresse eindeloos aantekeningen maken en ideeen opschrijven zonder een boom te verspillen. De pagina’s kunnen worden schoongeveegd en opnieuw worden gebruikt. Duurzaam en praktisch, en voor je secretaresse zowel prive als zakelijk te gebruiken.

4. Een verfrissend verzorgend cadeau voor haar

Een plasticvrij verwenmomentje: dat geef je je secretaresse wanneer je haar een giftsets van plasticvrije verzorgingsproducten van HappySoaps geeft. Van heerlijk geurende shampoobars tot zachte bodybars, deze producten zijn niet alleen goed voor de huid, maar ook voor het milieu. Een verfrissend en bewust cadeau waar je secretaresse zeker van zal genieten!

5. Maandenlang plezier van luchtzuiverende planten

Last but not least: de Nature out of the Box met luchtzuiverende planten. Geef je normaal gesproken bloemen cadeau, maar zou je liever iets cadeau geven dat duurzamer en origineler is, en waar jouw steun en toeverlaat langer plezier van heeft? Kies dan voor een BloomsBox met planten! De planten in de Box geven zichzelf water, waardoor jouw secretaresse maandenlang zorgeloos geniet van groeiende planten op haar bureau of in haar vensterbank. 

En als kers op de taart: personaliseer je Secretaressedag-cadeau

En wil je haar echt een gepersonaliseerd cadeau geven? Dan graveer je jouw persoonlijke boodschap in de BloomsBox! Zo geniet ze niet alleen van de positieve effecten van luchtzuiverende planten, maar wordt ze ook maandenlang herinnerd aan jouw waardering voor haar!

Back to blog