• The most sustainable promotional gift

  • Available quickly and customized

  • An eye-catcher for months

Paasvreugde op kantoor: creatieve ideeën om alle collega’s in paasstemming te krijgen - Blooms out of the Box

Paasvreugde op kantoor: creatieve ideeën om alle collega’s in paasstemming te krijgen

Nog eventjes en dan is het Pasen; de tijd waarin de lammetjes door de weide springen en er weer frisse groene blaadjes aan de bomen komen. Het kantoorleven kan soms wat saai zijn, maar wanneer je de lente naar binnenhaalt wordt je werkomgeving al snel wat levendiger. Hieronder volgen een paar ideeën om je collega’s in paasstemming te krijgen. Pasen valt in het weekend van 31 maart, dus als je zo rond de 20e maart begint met het versieren van het kantoor, hebben jij en je collega’s  een week lang plezier van de paassfeer.  

Vrolijke paasversieringen

Begin met het opfleuren van het kantoor met kleurrijke paasversieringen. Denk aan vrolijk gekleurde slingers, schattige paashaasjes en natuurlijk levend groen en voorjaarsbloemen die het kantoor letterlijk levendiger maken. Je bureau wordt meteen een stuk gezelliger als je tussen de voorjaarsplanten aan het werk bent!

Ludieke teambuilding

Pasen leent zich natuurlijk uitstekend voor ludieke en kolderieke spelletjes die je met collega’s kunt spelen. Knutsel wat zachte, pluche eieren in elkaar en zie wie de beste worp heeft. Of organiseer een paasei schilderwedstrijd voor de creatievelingen op kantoor. Wie kan het meest artistieke ei maken? Bonuspunten voor het bedrijfslogo in paastinten!

Verstopte schatten

Het meest traditionele paasspelletje, maar wordt ‘paaseieren zoeken’ ooit op kantoor gespeeld? Terwijl een kantoor zich hier fantastisch voor leent! Maak er een wedstrijd van en laat degene die na twee dagen de meeste eitjes heeft ontdekt tussen de koffiemokken en het printerpapier een ludieke prijs winnen.

Pas het kantine-aanbod aan

Even geen broodje bal of een tosti met kaas. Pasen biedt een mooie gelegenheid om eens iets anders te bieden voor de lunch. Gebruik de week voor Pasen als een themaweek en biedt verrassende snacks en gerechten met eieren, vers fruit en broodjes in de vorm van een kip. Meteen een mooie gelegenheid om er een gezonde week van te maken.

Geef een paasgeschenk

Iedereen houdt van cadeautjes, toch? Deel wat paasvreugde door een paascadeautje aan je collega’s te geven. Een mooie gepersonaliseerde mok (wegwerpbekers mogen sinds 1 januari 2024 niet meer), een paasmandje met lekkernijen of frisse, groeiende planten die het bureau nog maandenlang van groene energie voorzien (link naar BloomsBox Mini).

Kortom, met een beetje creativiteit kun je je bedrijf in no-time in paasstemming brengen. Je zult zien dat je collega’s het waarderen en dat het zorgt voor een positieve voorjaars-vibe op kantoor. Laat die paasvreugde los en maak van elke werkdag in de week voor Pasen een paas-ciale dag!

 

Back to blog