• The most sustainable promotional gift

  • Available quickly and customized

  • An eye-catcher for months

Gezonde paasgeschenken voor personeel: géén chocolade paaseieren - Blooms out of the Box

Gezonde paasgeschenken voor personeel: géén chocolade paaseieren

Pasen. Het feest van de chocolade eitjes. Althans, in werkverband, want chocolade paaseitjes zijn het meest gegeven cadeautje aan personeel met Pasen! En dat is eigenlijk vreemd, want anno 2024 heeft bijna elk zichzelf serieus nemend bedrijf een programma om de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Bedrijfsfitness, bootcamps na werktijd, bedrijfsfruit: het zijn allemaal initiatieven die door werkgevend Nederland massaal omarmd worden.

Dus wellicht wil je deze Pasen eens iets anders cadeau geven dan de niet al te gezonde chocolade paaseitjes? Iets originelers ook misschien?

Toegegeven: dat is met Pasen zoeken naar een speld in een hooiberg. 😊 Maar we hebben een paar ideeën voor je!

1. Bloemenzaadjes

Voor het feest van de lente is er een weinig toepasselijker cadeau te bedenken dan bloemen en planten. Bloemzaadjes staan symbool voor ontluikend nieuw leven, van een nieuw begin. En wat dit cadeautje helemaal leuk maakt: je helpt de insecten er mee! De zaadbommetjes van Blossombs vinden wij zelf origineel en mooi verpakt.

2. Planten en narcisbolletjes voor het ultieme voorjaarsgevoel

Met planten haal je het voorjaar letterlijk in huis. Of naar kantoor. Kies je bovendien voor een BloomsBox, dan kies je voor planten die zichzelf water geven (link naar filmpje Zo werkt het). Daarmee zorg je er ook nog eens voor dat jouw medewerkers maandenlang kunnen genieten van hun groene cadeautje! Of je nu het ultieme paasgevoel geeft met narcissen, of de (thuis-)werkplek van je medewerkers groener maakt met luchtzuiverende planten, met een BloomsBox zit je goed!

3. Een vogelhuisje of bijenhotel als paascadeau

Met dit cadeau maak je niet alleen je medewerker blij, ook de vogels of insecten zullen je dankbaar zijn! Nu het voorjaar op het punt staat los te barsten heb je met een vogelhuisje of bijenhotel een toepasselijk cadeau in handen. 

4. Een geschenkverpakking lentethee

Met thee kun je alle kanten op: er is voor elk wat wils en je kunt er een paas-tintje aan geven door te gaan voor een lentemix of ontbijtthee voor bij het Paasontbijt. Maak er een mooi pakketje van met een thee-ei en een theemok en je hebt er op kantoor ook nog wat aan!

5. Fruit voor een gezond Pasen

Mocht je wat meer budget hebben, dan is een fruitmandje voor je medewerkers een gezonde en originele optie voor het paasgeschenk. Geef er een paastintje aan door stro en een (kunst-) kuikentje tussen de appels en peren te leggen.

Een origineel en gezond paasgeschenk voor personeel

Met deze alternatieven bewijs je dat een paasgeschenk voor personeel niet altijd uit chocolade hoeft te bestaan. Kies dit jaar voor iets origineels, gezonds en duurzaams. Fijne en gezonde paasdagen gewenst!

Back to blog