• The most sustainable promotional gift

  • Available quickly and customized

  • An eye-catcher for months

Let op: je hebt nog twee weken om je Dag van de Zorg-cadeau te regelen! - Blooms out of the Box

Let op: je hebt nog twee weken om je Dag van de Zorg-cadeau te regelen!

Voor een zorginstantie is het belangrijk om de mensen te erkennen die elke dag het verschil maken: de medewerkers op de vloer. Een van de manieren waarop dit kan, is door deze medewerkers op de Dag van de Zorg in het zonnetje te zetten! De Dag van de Zorg valt elk jaar op 12 mei, dus het is hoog tijd om plannen te maken voor een passend en origineel cadeau voor deze gelegenheid.

Ben je nog op zoek naar een duurzaam en origineel cadeau-idee voor de Dag van de Zorg? Wij introduceren graag de BloomsBox Mini bij je. Met dit innovatieve groene geschenk zeg je 'ik ben blij met je', en tegelijkertijd draag je bij aan een gezondere en gelukkigere (werk-)omgeving.

Waarom de Dag van de Zorg vieren?

De Dag van de Zorg is een moment van erkenning voor de toegewijde professionals in de gezondheidszorg die dag in dag uit klaarstaan om anderen te helpen en te verzorgen. Of het nu gaat om artsen, verpleegkundigen, paramedici of ondersteunend personeel, zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden voor hun toewijding, compassie en harde werk. Door deze dag te vieren, tonen we onze dankbaarheid en waardering voor hun inspanningen, vooral in moeilijke tijden zoals tijdens de recente pandemie en met aanhoudende werkdruk door personeelstekorten.

Het belang van een duurzaam Dag van de Zorg cadeau

Bij het kiezen van een cadeau voor de Dag van de Zorg is het belangrijk om te streven naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Duurzame geschenken dragen bij aan een beter milieu en tonen het engagement van jouw bedrijf voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien zijn duurzame cadeaus vaak van hogere kwaliteit en hebben ze een langere levensduur, wat zorgt voor een blijvende impact en herinnering.

De BloomsBox Mini: Een duurzaam cadeau met impact

De BloomsBox Mini is een perfect voorbeeld van een duurzaam cadeau dat zowel blij maakt, als functioneel is. Een BloomsBox bevat luchtzuiverende planten die de luchtkwaliteit verbeteren en een gevoel van welzijn bevorderen. Levende planten op je werkplek of in huis verminderen stress en verhogen de algemene sfeer. 

Wat de BloomsBox Mini nog specialer maakt, is dat het volledig te personaliseren is. Bedrijven kunnen hun waardering tonen door het toevoegen van een persoonlijke boodschap of het logo van het bedrijf op de wenskaart die de voorkant van de Mini vormt. Dit maakt het cadeau extra bijzonder en zorgt voor een blijvende indruk bij de ontvanger.

Waarom de BloomsBox Mini kiezen?

  1. Duurzaamheid: De BloomsBox Mini is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en draagt bij aan een groenere planeet.

  2. Luchtzuiverende planten: De planten in de BloomsBox Mini helpen de luchtkwaliteit te verbeteren en zorgen voor een gezondere werkomgeving.

  3. Personalisatie: Het cadeau kan worden gepersonaliseerd met een boodschap en/of bedrijfslogo, waardoor het extra speciaal wordt voor de ontvanger.

  4. Langdurig plezier: de plantjes in de BloomsBox geven zichzelf water,  waardoor de ontvanger er lang van kan genieten, zonder zich druk te hoeven maken over het water geven.

  5. Sociale impact:  Bestel je een BloomsBox? Dan gaan onze medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt graag voor je aan de slag! Met veel liefde pakken zij de planten voor je in.

Ook last-minute vier je de Dag van de Zorg in stijl 

Met de Dag van de Zorg om de hoek is het tijd om actie te ondernemen en een origineel en duurzaam cadeau te bestellen voor de hardwerkende professionals in de gezondheidszorg. Gelukkig kan dat bij Blooms out of the Box ook nog last-minute. Wil je de mogelijkheden bespreken? Neem vandaag nog contact met ons op, of vraag een offerte aan! 

Back to blog