• The most sustainable promotional gift

  • Available quickly and customized

  • An eye-catcher for months

Duurzame uitdeelcadeautjes voor de Dag van de Zorg 2024 - Blooms out of the Box

Duurzame uitdeelcadeautjes voor de Dag van de Zorg 2024

De Dag van de Zorg nadert, dus is het tijd om na te denken over een bedankje voor zorgpersoneel! Je wilt iets origineels én duurzaams geven, en iets waar je collega’s zich echt door gewaardeerd voelen. Best lastig om ieder jaar opnieuw te bedenken. Helemaal als het ook nog een beetje praktisch uit te delen moet zijn. Wij hebben een paar ideeën voor je waarmee je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je collega’s tovert!

1. Gepersonaliseerde mok

Dit jaar is het geven van een gepersonaliseerde mok aan zorgpersoneel een slimme zet, vooral gezien de nieuwe regelgeving omtrent wegwerpbekers. Met een gepersonaliseerde mok kunnen zorgverleners hun koffie of thee op een duurzame en milieuvriendelijke manier drinken, terwijl je als werkgever een persoonlijk tintje toevoegt aan de dagelijkse routine. Het is een klein gebaar dat een grote en langdurige impact kan hebben!

2. BloomsBox Mini

Natuurlijk vinden we dit zelf de allerbeste keuze voor de Dag van de Zorg 2024: een BloomsBox Mini! Een BloomsBox is een 3-in-1 concept met groene planten. Een BloomsBox is namelijk niet alleen de pot voor de planten, maar ook meteen de verzendverpakking én het waterreservoir voor de planten. Zo besparen we verpakkingsafval, en heeft de ontvanger geen omkijken naar de zorg voor de planten! De voorkant van de BloomsBox Mini wordt gevormd door een wenskaart, die je helemaal kunt personaliseren. Zowel de voor- als achterkant. Zo laat je je waardering op jouw manier perfect blijken, en genieten jouw medewerkers maandenlang van groeiende planten die de lucht zuiveren.

3. Biologisch afbreekbare lippenbalsem

Wat dacht je van biologisch afbreekbare lippenbalsem? Een zorgverlener heeft vaak te maken met droge lippen. Een biologisch afbreekbare lippenbalsem is een klein maar waardevol geschenk dat zorgverleners kan helpen om de lippen gehydrateerd te houden, terwijl het tegelijkertijd vriendelijk is voor het milieu. Er zijn ook lippenbalsems die gepersonaliseerd kunnen worden met een mooie boodschap, zodat jouw zorgtopper zich echt aangesproken en gewaardeerd voelt!

4. Kleine bedankjes zorgpersoneel

Is je budget beperkt, maar wil je toch een duurzaam en creatief cadeautje geven als blijk van waardering? Stuur dan een kaart van groeipapier! Je kunt je boodschap gewoon kwijt op de kaart, zodat je je waardering kunt laten blijken. De kaart kan vervolgens geplant worden, en uit de zaadjes in het groeipapier groeien plantjes! Dat is nog een leuk, en groen!

Een ander idee voor wanneer je Dag van de Zorg-budget beperkt is, is een opvouwbare boodschappentas . Dit is een praktisch en duurzaam cadeautje voor zorgverleners die graag milieubewust winkelen. Kies voor een tas gemaakt van gerecyclede materialen en in een compact formaat dat gemakkelijk in een zak of handtas past. Zo kunnen ze altijd en overal hun boodschappen doen zonder plastic tasjes te hoeven gebruiken. En ook deze tassen kunnen vaak bedrukt worden, zodat je jouw waardering op de tas kunt vereeuwigen!

 Meer originele cadeaus voor zorgverleners

Met deze vijf kleine duurzame cadeautjes laat je jouw medewerkers zien hoeveel je hun inzet waardeert. Als je nog meer inspiratie wilt voor cadeaus die goed zijn voor zowel de ontvanger als de planeet, vergeet dan niet om een kijkje te nemen bij onze Dag van de Zorg-cadeaus . Daar vind je groene, originele en duurzame geschenkideeën om je waardering te tonen aan de echte helden van de zorg.
Back to blog