• The most sustainable promotional gift

  • Available quickly and customized

  • An eye-catcher for months

De ultieme gids met paastrends 2024 - Blooms out of the Box

De ultieme gids met paastrends 2024

Pasen komt eraan, de tijd van het jaar waarin konijnen, kuikentjes en natuurlijk chocolade-eieren onze zintuigen betoveren. Hoewel Pasen een traditioneel feest is, wordt ook het paasfeest beïnvloed door trends. En ook in 2024 ligt er weer een hele nieuwe lading aan paastrends voor ons klaar.

1. Technologisch verfijnde paaseieren

Dit jaar gaan we voor high-tech paaseieren. Niet meer de eitjes in eenvoudige pastelkleuren; we hebben nu eieren met LED-verlichting en zelfs eieren met holografische afbeeldingen. Het lijkt erop dat de paashaas mee gaat met zijn tijd en moderne technieken omarmt heeft!

2. Veganistische paaseitjes

In 2024 zijn we milieubewuster dan ooit, en dat geldt ook voor onze paaslekkernijen. Veganistische chocolade-eieren zijn al een paar jaar sterk in opkomst en in 2024 lijkt dit helemaal een vlucht te nemen. Gemaakt met alleen maar plantaardige ingrediënten zijn deze eieren niet alleen beter voor het milieu en de dieren; ze zijn ook nog eens verrassend lekker!

3. Een gezond paasontbijt

In lijn met de trend van veganistiche paaseitjes ligt de trend van gezonde paassnacks. Weg met de overdaad aan suiker en zetmeel bij de paasbrunch! In 2024 gaan we voor gezonde paassnacks. Denk aan fruitschalen in de vorm van paaseieren en notenmixen in pastelkleurige verpakkingen. Pasen wordt een feest van smaak en gezondheid dit jaar!

4. DIY paasdecoraties maken

Zelf eieren schilderen is natuurlijk al 100 jaar een traditie, maar dit jaar kunnen we onze creativiteit nog beter kwijt met doe-het-zelf paasdecoratie-sets. Of je nu je eigen paashaas wilt breien of haken, of decoraties voor aan de paastakken wilt maken: het kan allemaal en Tiktok gaat het je laten zien.

5. Duurzame paasdecoraties

Duurzaamheid staat hoog op de agenda, ook als het gaat om paasdecoraties. Natuurlijke materialen zoals bamboe, gerecycled papier en onbewerkte wol worden gebruikt voor het maken van paasversieringen. Deze materialen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook vriendelijk voor de natuur.

6. Hippe paasspelletjes

Paasspelletjes zijn niet langer beperkt tot het traditionele eieren zoeken. In 2024 gaan we voor meer uitdagende en opwindende spelletjes. Denk aan escape rooms met paasthema en virtuele paasspeurtochten.

Of je nu kiest voor high-tech, duurzaamheid, of een beetje van alles, vergeet vooral niet om te genieten van de paasdagen. Want boven alles blijft Pasen een feest waarbij we de lente, nieuw leven, en het samenzijn met vrienden of familie vieren!

En wil je iemand verrassen met het ultieme lentegevoel dat bij Pasen hoort? Denk dan eens aan de duurzame Spring out of the Box met narcisbolletjes

 

Back to blog